Canselin Örgü Yelekleri

 Canselin Örgü Dünyası Bebek Yelekleri en çok sevilen bebek yelekleri konumuza hoş geldiniz. Bu içeriğimiz de sizlere sevilen tutalan Canselin Örgü Dünyası Bebek yelekleri modellerini paylaşacağız.

Canselin Örgü Dünyası Bebek Yelekleri

Oldukça şık ve zarif olan bu modeller, sizlere ilham verecek ve bebeklerimizin içini ısıtacak aşşağıda vereceğimiz modellerin anlatımlarını video şeklinde paylaşıp sizlere örgüleri yapabilmeniz adına yardımcı olmaya çalışacağız.

Canselin örgü dünyası yelek modelleri Anlatımlı

Yeşil ve Bej Rengi Bebek Yeleği

Canselin Örgü Dünyası Bebek YelekleriPin
Canselin Örgü Dünyası Bebek Yelekleri

Yapılış Videosu

YouTube video

Uğur Model Bebek Yeleği

bebek yelek orgu modeliPin
Önden kapanan bu modeller ise yeni doğan bebekler için ideal ve oldukça şıktır.

Uğur Model Bebek Yeleği Yapılış Videosu

YouTube video

Prenses Model Bebek Yeleği Modeli

Canselin bebek yelek modeli1Pin
İsminden anlaşılacağı gibi prenseslere layık bu model kızınıza çok yakışacak. yapımı oldukça kolay olan bu model’de ceplerde mavi ve beyaz tonlarla oldukça şık bir görüntü verebilirsiniz.

Prenses Model Bebek Yeleği Yapılış Videosu

YouTube video

Açık Mavi Yeni Doğan Bebek Yeleği

yelek orgu modeli4 1Pin
Sadece dört adet düğmeli giydirmesi oldukça kolay çok zarif bir bebek yelek modeli. Anlatımı en baştan bitişe kadar sizlere sunduğumuz bu modeli örmenizi size kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Yapılış Videosu

YouTube video

Sır Gibi Saklanan Örgü Modeli

Sır gibi saklanan örgü modeli, yapımı çok kolay çok şık görünen bu örgü modelini örmeyi hemen öreceksiniz!

YouTube video

Bebek Yelek Örgüsü Nasıl Örülür?

Bebek örgü modeli örmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

İlk olarak, ihtiyacınız olan örgü ipliği ve örgü iğni seçin. Örgü ipliğinin bebeğin yaşına ve bedenine uygun olması önemlidir. Örgü iğni ise örgü ipliğinin kalınlığına göre seçilmelidir.

Örgü ipliğini iki parçaya bölün ve bunların uçlarını birbirlerine dolap şeklinde bağlayarak örgü iğni ile tutun. Bu şekilde örgüyü öreceğiniz örgü iğni ile örgü ipliği arasında bir köprü oluşur.

Örgü iğninin sol tarafındaki iplik ile örgü iğninin sağ tarafındaki iplik arasında bir düğüm oluşturun. Bu adımı “düğüm atma” olarak da biliriz.
Örgü iğninin sağ tarafındaki iplik ile örgü iğninin sol tarafındaki ipliği birbirine geçirin. Bu adımı “sıra atma” olarak da biliriz.

Örgü iğninin sağ tarafındaki ipliği sol elinizle tutun ve örgü iğninin sol tarafındaki iplik ile örgü iğninin sağ tarafındaki iplik arasında bir düğüm oluşturun. Bu adımı da “düğüm atma” olarak adlandırırız.

Örgü iğninin sol tarafındaki iplik ile örgü iğninin sağ tarafındaki ipliği birbirine geçirin. Bu adımı da “sıra atma” olarak adlandırırız.

Örgüyü örmek için bu adımları düzenli bir şekilde tekrarlayın. Örgü ipliği tükenince, yeni bir iplik ekleyin ve örgüyü bu şekilde devam ettirin.

Bu adımları takip ederek, bebek örgü modeli örebilirsiniz..

kaynak ; https://hobiay.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lif Modelleri 2023 - Karışık Güzel Lifler

Et Ezilmesine Ne İyi Gelir?